Genom att fortsätta använda denna sida godkänner du villkoren och vår användning av cookies.
By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

FRAKT & LEVERANS

LEVERANSTID

Alla paket inom Sverige skickas med POSTNORD REKOMMENDERAT BREV. Postnord har en leveranstid på 1-3 arbetsdagar.

Vid beställning av vara med gravyr/ändring kan leveranstiden vara längre.

Vi på Ribbhagen & Sörsand behandlar och levererar din beställning så fort som möjligt.

Vi kan inte garantera att din beställning är tillhanda 1-3 dagar efter leverans då eventuella förseningar hos Postnord är en faktor vi ej kan påverka.

FÖRSÄNDELSEN & DITT ANSVAR

Alla försändelser från Ribbhagen & Sörsand skickas alltid med Postnord inom Sverige.

Om din beställning inte skulle komma fram så kontakta oss på kundservice@ribbhagen.se och informera oss så att vi ska kunna anmäla din försändelse till Postnord.

Reklamation av skadat emballage, felaktig vara eller utebliven leverans måste anmälas till oss inom 3 dagar från att varan skickats från oss. Anmälningar inkomna efter denna tid kommer att utredas.

Observera att det är ditt ansvar som kund att adress och nödvändig information är korrekt. Se till att både För- och Efternamn, Adress, postnummer och stad är rätt ifyllt innan du gör en beställning.

Vi ansvarar inte vid fall där uppgifterna är felaktiga och försändelsen returneras tillbaka till oss.

OUTHÄMTADE FÖRSÄNDELSER

Ni har alltid 14 dagar på Er att hämta ut Ert paket hos närmaste ombud. Direkt när försändelsen når angiven adress skickas en avisering via sms alternativt post. Om Ni inte hämtar ut försändelsen inom 14 dagar kommer vi debitera Er för omkostnader gällande returfrakt till oss, administrativa kostnader som detta medför samt ny fraktkostnad.

Debiteringen för ej uthämtad försändelse är 300kr, sedan tillkommer en debitering om 80 kr för ny frakt. En faktura med beställningens ursprungliga summa tillsammans med dessa belopp skickas från samma dag som en ej uthämtad försändelse registreras.

När vi registrerat Er betalning kommer Er beställning att återigen levereras inom 1–5 arbetsdagar.